FAMILY FIBRE - Carmela Bogman
16313
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16313,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

FAMILY FIBRE

Info

Familieopstellingen is een methodiek die wordt toegepast in de psychotherapie, waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Je plaatst jezelf hierbij centraal ten opzichte van de mensen die je omringen en maakt inzichtelijk waar je staat in het leven en op welke manier je wordt beïnvloed door de mensen om je heen.

 

In opdracht van Het Zakelijke Hart ontwierp Studio Carmela Bogman een toolkit die ervoor zorgt dat de methodiek van Familieopstellingen gevoeld en gezien wordt. Family Fibre zorgt ervoor dat mensen letterlijk hun positie kunnen ervaren en bepalen ten opzichte van de ander.

 

Family Fibre is gemaakt van hoogwaardig vilt en bestaat uit losse elementen die samen een abstracte bloem vormen. De participant neemt plaats in het midden van de bloem en kan ruimtelijk beleven hoe hij of zij zich verhoudt tot de ander. Door de flexibiliteit van de elementen kan men de verhoudingen ook letterlijk veranderen, door ze verder weg of juist dichterbij te leggen.

 

Family Fibre wordt volledig geproduceerd en geassembleerd in Nederland.

 

 

Fotografie

Frank Nagtegaal