HUEFRAME - Carmela Bogman
16107
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16107,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

HUEFRAME

Info

Voeg wat kleur toe aan je leven en frame je mooiste blad, bloem of paper art met de Hueframe. De Hueframe is een lijst zonder lijst en is een opvallende verschijning dankzij zijn kleuren en semi-transparante karakter.

 

De Hueframe wordt op een subtiele manier met rubberringetjes verbonden en door het ontbreken van een lijst kun je zelfs je blad, bloem of foto een stukje uit het frame laten steken. Zij semi-transparante karakter en de aanwezige kleur, zorgen voor een prachtig lichtspel wanneer je de Hueframe voor het raam plaatst.

 

De Hueframe is verkrijgbaar in de kleuren Ghost White, Bright Yellow en Azure Blue en is verkrijgbaar in de afmetingen small (148 x 105 mm), medium (210 x 148 mm) en large (297 x 210 mm). Alle Hueframes zijn verpakt in een elegante zwarte verpakking en kunnen dankzij het formaat, makkelijk met de post verstuurd worden naar vrienden en familie. De Hueframe is een ideaal cadeau voor iedereen die eens anders naar de wereld wil kijken.

 

Hueframe Kopen

 

Verkooppunten Nederland

Amsterdam – XBank
Amsterdam – &Klevering
Den Bosch – Oerwoud
Den Haag – Wauw
Deventer – Hoge Ramen
Groningen – Folk Concept Store
Haarlem – Weidesign
Hilversum – Boekhandel Voorhoeve
Roermond – HEJ Store
Rotterdam – Pomme de Jus
Rotterdam – Stek
Son – Bijzondermooi
Terschelling – Vloedlijn
Tilburg – KadeLiving

 

Verkooppunten Buitenland
Essen – Wohn Gemeinschaft
Wilrijk – den atelier van Amandine
Zwitserland – Tarzan

 

Pers

Ninasstories