FLOWERFRAME

Over dit project

Voeg wat kleur toe aan je leven en frame je mooiste blad, bloem of paper art met de FlowerFrame. De FlowerFrame is een lijst zonder lijst en is een opvallende verschijning dankzij zijn kleuren en semitransparante karakter.

 

De FlowerFrame wordt op een subtiele manier met rubberringetjes verbonden en door het ontbreken van een lijst kun je zelfs je blad, bloem of foto een stukje uit het frame laten steken. Zijn semi-transparante karakter en de aanwezige kleur zorgen voor een prachtig lichtspel wanneer je de FlowerFrame voor het raam plaatst.

 

De FlowerFrame is verkrijgbaar in de kleuren Transparant White, Bright Yellow en Azure Blue in de afmetingen small (148 x 105 mm), medium (210 x 148 mm) en large (297 x 210 mm). Alle FlowerFrames zijn verpakt in een elegante verpakking en kunnen dankzij het formaat, makkelijk met de post verstuurd worden naar vrienden of familie. De FlowerFrame is een ideaal cadeau voor iedereen die eens anders naar de wereld wil kijken.

 

De FlowerFrame is een ontwerp van studio Carmela Bogman en is samen met de Pocket FlowerPress ontwikkeld. Alle ontwerpen van Studio Carmela Bogman worden met veel liefde en aandacht geproduceerd in Nederland en willen de mens bewust maken van de natuurlijke schoonheid om hem heen.

 

 

Verkooppunten Nederland

Amsterdam – XBank
Amsterdam – &Klevering
Den Bosch – Oerwoud
Den Haag – Wauw
Deventer – Hoge Ramen
Groningen – Folk Concept Store
Haarlem – Weidesign
Hilversum – Boekhandel Voorhoeve
Roermond – HEJ Store
Rotterdam – Pomme de Jus
Rotterdam – Stek
Son – Bijzondermooi
Terschelling – Vloedlijn
Tilburg – KadeLiving
Venlo – Kado in Huis
Zutphen – Feeling Goods

 

Verkooppunten Buitenland
Essen – Wohn Gemeinschaft
Wilrijk – den atelier van Amandine
Zwitserland – Tarzan
Dresden – Art + Form
Villingen – Teema
Salzburg – Ivo Haas
Innsbruck – Jeggle
Nurnberg – Claudia Kirchner
Wurzburg – Litenlycka und Jac
Salzburg – Bindestelle Meisterfloristik

 

Pers

Ninasstories

 

Fotografie

Frank Nagtegaal

 

 

X