OVER STUDIO CARMELA BOGMAN

NATUURLIJKE SCHOONHEID
Studio Carmela Bogman wil de mens bewust maken van de natuurlijke schoonheid om hem heen met simpele en integere producten die de natuur en haar schoonheid omarmen. Uitgebreid onderzoek naar de historie, de omgeving of het gebruik leiden tot verrassende producten met een eigen verhaal.

 

TASTBAAR RESULTAAT
Eén van de dingen waar wij heel erg blij van worden, is het daadwerkelijk realiseren van een product. Vast onderdeel van het ontwerpproces is om uitgebreid  te experimenteren met verschillende vormen, materialen en kleuren. Wij werken met degelijke materialen en lokale, ervaren producenten. Wij geloven in ambacht en kunde, maar gaan moderne productiemiddelen daarbij niet uit de weg. Alle ontwerpen van Studio Carmela Bogman worden met veel liefde en aandacht geproduceerd in Nederland en willen het leven mooier en lichtvoetiger maken.

 

Benieuwd naar alle projecten? Bekijk het Portfolio van Studio Carmela Bogman.

SHOPPEN, VERZENDEN & RETOURNEREN

Studio Carmela Bogman levert in Nederland, Duitsland en België. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk te verzenden.

 

Verzendkosten
– Nederland boven €14,95 gratis
– België en Duitsland boven €40,- gratis
– Denemarken en Zweden boven €100,- gratis

 

Mocht je onverwachts toch niet tevreden zijn. Dan kun je binnen 10 dagen, je product onbeschadigd terugsturen met je naam en IBAN bankrekeningnummer. Wij zorgen, na ontvangst van het product, dat je het geld van je aankoop terugkrijgt. (De verzendkosten voor het terugsturen betaal je zelf).

SAMEN BEREIK JE MEER

Ben je enthousiast over onze producten en net zo’n nature lover als wij? Volg ons dan via https://www.instagram.com/studiocarmelabogman/ of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Ben je een fotograaf of stylist en wil je een van onze producten gebruiken voor een fotoshoot. Neem dan vooral contact met ons op via info@carmelabogman.nl

 

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van onze producten in je (web)shop, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden via info@carmelabogman.nl en bekijk de Catalogus van Studio Carmela Bogman.

 

Ben je een gedreven student product ontwerp en op zoek naar een leuke stage. Mail dan je beste drie projecten naar ons toe. Dan nemen wij spoedig contact met je op.

ANDEREN OVER STUDIO CARMELA BOGMAN

Jana Scholze Victoria and Albert Museum London
Review Tumble Seed, finalist FrameMoooi Award. “In one sense, this project is typically Dutch: it kills two birds with one stone. It is an appealing, flexible and multi-interpretable seat that, as a sculptural object, makes an office environment attractive. But its unusual appearance also encourages discussion and play .”

 

Ben Wiegman Projectmedewerker Cultuur & Ondernemen
“Vanuit mijn rol bij verschillende projecten vanuit Cultuur+Ondernemen en voorheen bij Kunstenaars&CO heb ik het genoegen gehad verschillende malen met Carmela te mogen samenwerken. Haar prettige professionele houding was, samen met haar ontembare creativiteit, het ideale ingrediënt om tot een mooi resultaat te komen.” more

 

Sandra Boer Oprichter / Directeur Art Partner
“Carmela is onderzoekend, gebruikt de omgeving als uitgangspunt en komt altijd met net die verrassende andere invalshoek. Haar producten vertellen een verhaal. Wij gunnen elke organisatie een samenwerking met Carmela. Plus dat het ook nog heel fijn werken is met Carmela.” more

 

Madeleine Boerma International process, project, team manager
“I highly recommend working with Carmela if you want an independent thinker and creator, yet at the same time, be able to trust that the outcome is what you want. The combination of her directness with her bubbly and friendly personality make it easy to do business with Carmela.” more

X