Over dit project

Louvre Lines is een serie zitmeubels geïnspireerd op de klassieke Louvre luiken. De subtiele vouwlijnen in het metalen frame zorgen voor een spannend spel van doorkijkjes en maakt van deze serie metalen zitmeubels een stijlvol element in de openbare ruimte.

 

Louvre Lines is verkrijgbaar in verschillende modellen en kan zowel toegepast worden in lijn als vrijstaand in de ruimte. Met het verstrijken van de dag zorgen de vouwlijnen voor een prachtig licht- en schaduwspel op de bank zelf en de omgeving rondom. Door de klassiek moderne uitstraling is Louvre Lines een elegante toevoeging aan zowel moderne als klassieke binnensteden.

 

Louvre Lines heeft een comfortabele zit en heeft dankzij een epoxy zinc primer in combinatie met poedercoating een lange, onderhoudsvrije levensduur. De armleuning die onregelmatig geplaatst is over de lengte van de bank, zorgt ervoor dat men makkelijk op kan staan en voorkomt ongenode gasten in de nacht.

 

De eerste Louvre Lines zijn geplaatst op de vernieuwde IJsselkade in Zutphen, een ontwerp van HOSPER landschapsarchitectuur en Stedebouw. Deze bank is geschikt om op een betonrand gemonteerd te worden. Binnenkort zullen ook de vrijstaande banken en de vrijstaande stoelen verschijnen. Voor meer informatie over prijs en plaatsing kunt u contact opnemen met Samson Urban Elements (www.samson.nl).

 

Opdrachtgever

HOSPER

 

Leverancier

Samson

 

Fotografie

Frank Nagtegaal

X