DESSERTS FOR BIRDS - Carmela Bogman
16036
single,single-portfolio_page,postid-16036,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

DESSERTS FOR BIRDS

Info

Desserts for Birds is een ‘ijsje’ gemaakt met verschillende soorten zaden waar heel veel tuinvogels dol op zijn. Pure verwennerij voor vogels dus! Hang Desserts for Birds aan je balkonrand, in de boom of aan de muur en geniet nog meer van de natuur om je heen.

 

Desserts for Birds is verkrijgbaar in de smaken Delicious Red, Chunky Flavour en Mixed Temptation. Elke ‘ijssmaak’ bestaat uit een melange van diverse soorten zaden en trekt weer andere soorten vogels aan. Misschien ontdek je zo wel een nieuwe vogel in je tuin die je daarvoor nooit hebt opgemerkt.

 

Leuke verrassing: nadat de vogels het toetje met smaak hebben verorberd, komt er een origineel lasergesneden ijsstokje tevoorschijn, in de vorm van een roodborstje, een koolmeesje of een halsbandparkietje.

 

Desserts for Birds wordt per twee verpakt in een transparant doosje, zodat de ijsjes goed zichtbaar zijn. En is een ideaal en origineel cadeau voor vrienden en familie die ‘alles al hebben’.

 

Desserts for Birds is een ontwerp van Studio Carmela Bogman en wordt met veel liefde en aandacht geproduceerd in Nederland. Met de aankoop van een of meerdere vogelijsjes ondersteun je de Nederlandse maak- en ontwerpindustrie.

 

Desserts for Birds Kopen

 

Verkooppunten Nederland

Amsterdam – Friday Next
Amsterdam – Wildernis Amsterdam
Amsterdam – &Klevering
Amsterdam – De Balkonie
Den Bosch – Van Daan
Den Bosch – Stedelijk Museum
Deventer – De Hipshop
Haarlem – Weidesign
Heemstede – Spring Heemstede
Helmond – Villa Vesper
Leeuwarden – Binnenwerk
Rotterdam – Het Natuurhistorisch Museum
Rotterdam – Stek Rotterdam
Tilburg – KADE Living
Tilburg – Tien Tilburg

 

FONQ – www.fonq.nl