A YEAR TO REMEMBER

Over dit project

Heb jij ook het gevoel dat de tijd voorbij vliegt? Dat je die bijzondere vakantie, dat fantastische festival of die gezellige zomeravond bij het kampvuur nog amper voor de geest kunt halen? Laat staan herinneren waar en wanneer deze precies plaatsvond?

 

Als fysieke reactie en optimistisch impuls ontwierpen Studio Carmela Bogman en Mirjam van den IJssel eind 2014 A YEAR TO REMEMBER. Een kalender, waarvan elk maandblad na gebruik getransformeerd kan worden in een opbergdoosje. Dit doosje kun je gebruiken om spullen in te bewaren die de maand bijzonder maakten of zelfs uitwisselen met een vriend of vriendin waarmee je het moment beleefd hebt.

 

Aan het einde van het jaar heb je 12 verschillende opbergdoosjes met alle mooie, ingrijpende en memorabele gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Zo zorgt A YEAR TO REMEMBER ervoor dat je de tijd bewuster ervaart en dat belangrijke momenten bewaard blijven.

 

A YEAR TO REMEMBER is een eigen initiatief en werd in 2014 door middel van crowdfunding gefinancierd. Binnen 30 dagen haalden wij via voordekunst, 6.485,- euro op en realiseerden wij, dankzij onze 103 donateurs, maar liefst 500 kalenders.

Samenwerking

 

Crowdfunding

 

Fotografie

X