Over dit project

In opdracht van Het zakelijke hart ontwierp Studio Carmela Bogman een toolkit genaamd Business Roadmap die ervoor zorgt dat de methodiek van het opstellen makkelijker ingezet kan worden voor klanten van Het zakelijke hart: ZZP’ers die kostwinner zijn. Zij kunnen nu op eenvoudige wijze hun ondernemersvraagstukken onderzoeken, aan den lijve ervaren hoe ze zich ertoe verhouden en daardoor de juiste koers bepalen.

 

Familieopstellingen is een methodiek die wordt toegepast in bijvoorbeeld de psychotherapie of coaching, waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Je plaatst jezelf hierbij fysiek in de ruimte ten opzichte van de mensen die je omringen en maakt inzichtelijk op welke manier je wordt beïnvloed door diezelfde mensen.

 

De Business Roadmap is gemaakt van hoogwaardig vilt en bestaat uit losse elementen die samen een abstracte ‘bloem’ vormen. De participant kan nu ruimtelijk beleven hoe hij of zij zich verhoudt tot het vraagstuk doordat de losse elementen aspecten van het vraagstuk vertegenwoordigen, en deze een voor een onderzocht kunnen worden. Vanuit het midden van de ‘bloem’ is elke keer opnieuw het overzicht te beleven. Door de flexibiliteit van de elementen kan men innerlijke en uiterlijke verhoudingen en gezichtspunten letterlijk veranderen, door ze verder weg of juist dichterbij te leggen.

 

De Business Roadmap wordt volledig geproduceerd en geassembleerd in Nederland.

Bent u geïnteresseerd in opstellingen voor ZZP’ers of de Business Roadmap neem dan contact op met Madeleine Boerma.

 

 

Fotografie

Frank Nagtegaal

X