Over dit project

PaperTree

Jaarlijks worden er zo’n 2,7 miljoen kerstbomen verkocht in Nederland. Een groot deel hiervan wordt na amper drie weken trouwe dienst weggegooid. Een manier van consumeren die in de huidige tijd niet meer kan. Met PaperTree kun je vanaf nu bijdragen aan een mooie duurzame kerst.

 

PaperTree is een duurzame kerstboom gemaakt van gerecycled karton afkomstig uit Nederland. De ingenieuze vouwtechniek zorgt ervoor dat de boom zowel stevig als elegant is. De boom wordt geleverd met een vrolijke ster en gekleurde zelfklevende dots waarmee je de boom helemaal naar jouw smaak kunt decoreren.

 

Zijn de feestdagen voorbij? Dan kan PaperTree in een handomdraai opgevouwen worden. Hierdoor neemt de boom weinig ruimte in en kan makkelijk opgeborgen worden. Heb je de boom weer nodig, dan is hij ook zo weer gebruiksklaar.

 

PaperTree is verkrijgbaar in de kleuren white, soft green en black en voelt zich thuis in elk interieur. Zo komt hij goed tot zijn recht in de huiskamer, de slaapkamer en op kantoor.

 

PaperTree is een ontwerp van Studio Carmela Bogman en wordt met veel liefde en aandacht geproduceerd in Nederland. Het materiaal gebruik, de lokale productie en de mogelijkheid tot hergebruik maakt PaperTree een mooi duurzaam cadeau voor vrienden en familie.

 

PaperTree is vanaf eind september 2020 verkrijgbaar.

 

KOOP HIER JE PAPERTREE
KOOP HIER JE PAPERTREE
KOOP HIER JE PAPERTREE
KOOP HIER JE PAPERTREE
KOOP HIER JE PAPERTREE
KOOP HIER JE PAPERTREE

X