Over dit project

The Busy Bee Hotel

Hoor het zoemen van de lente met dit originele insectenhotel: The Busy Bee Hotel. Een insectenhotel speciaal ontworpen voor de wilde bij. Met zijn stijlvolle uiterlijk is het een mooie toevoeging voor elke tuin, patio of balkon. De combinatie van gerecycled vilt en esdoornhout zorgen voor een warm welkom voor de bijen.

 

Bijenhotel
The Busy Bee Hotel is een insectenhotel gemaakt van gerecycled vilt met esdoornhout. De verschillende entrees in het hout zorgen een perfect omgeving voor de bij. Dit luxe hotel kan geen enkel bij weerstaan! Door het ophangen van het insectenhotel help je de bij in zijn voortbestaan.

 

Kleuren
The Busy Bee Hotel is verkrijgbaar in de kleuren Midnight Blue, Soft Pink, Mint Blue, Warm Red en Green blue. Zo is er voor iedereen een passende kleur te vinden. Door de mooie cadeauverpakking is het een ideaal cadeau voor elke natuur- en tuinliefhebber.

 

Design
The Busy Bee Hotel is een ontwerp van Studio Carmela Bogman en wordt met veel liefde en aandacht geproduceerd. Met de aankoop van een of meerdere insectenhotels ondersteun je de Nederlandse maak- en ontwerpindustrie.

 

 

X